Haber

Ağıralioğlu: İYİ Parti veya muhalefet mutsuz seçmenin önüne yeni bir alternatif koymaz ise seçmen iktidara döner.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun adaylığı sonrası İyi parti Türkiye’den istifa eden Yavuz Ağıralioğlu, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ile yaptığı davet üzerine TV100’e açıklamalarda bulundu. Ağıralioğlu, “İYİ Parti veya muhalefet mutsuz seçmenin önüne yeni bir alternatif koymazsa seçmen iktidara döner.”

“5 YIL BOYUNCA İZLEDİM”

Yavuz Ağıralioğlu’na, “MHP’nin komşuluk çağrısını nasıl değerlendiriyorsunuz?” Kübra Par, programda aldığı yanıtı paylaştı; “İktidardan umduğunu bulamayan seçmenin umudunun adresi iktidara gelecek olan muhalefet partileri olmalıdır. millet, iktidarın mutlu edemediği seçmenin güvenini kazanmak zorundadır.Yani seçmenle ittifak yapmak partinin değil muhalefetin görevidir.Seçmen hassasiyetleri ve oy verme davranışı konusunda 5 yıldır uyardım. ve ne yazık ki haklıydım.

“SEÇMEN YÖNETİMİ İHTİŞAMLIĞI SEVİYOR”

Seçmen tartışmayı sever, iradeyi sever, meydan okumayı sever, yapabilmeyi sever, yönetmeyi sever, kuralları ve erdemleri sever, ahlaki üstünlüğü sever, şüpheli bir siyasi birlik gördüğünde seçmen bilinmeyen bir akıldansa belli bir çılgınlığı seçer. Seçmenin önüne yeni bir alternatif koymaz ise seçmen iktidara döner.”

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu