Haber

Altun: “Hesap vermeye gelecekler”

ANKARA (İGFA) –İletişim Lideri Fahrettin Altun, Bağlantı Başkanlığı’nda düzenlenen “Uluslararası FETÖ ile Mücadele Sempozyumu”nda yaptığı konuşmada, Fetullahçı Terör Örgütü’nün (FETÖ) Türkiye’nin ve dünyanın gelmiş geçmiş en kanlı ve tehlikeli terör örgütlerinden biri olduğunu söyledi. görülen.

FETÖ’nün uluslararası arenadaki etkinliğinin, Türkiye’nin güçlenip bölgesel ve küresel bir güç haline gelmesiyle birlikte kırılmaya başladığını kaydeden Bağlantı Önderi Altun, örgütün önemli bir pençede olduğunu söyledi.

Altun, eskiden yabancı devletler için istihbarat hırsızlığının kaynağı olan ve onun beşinci şubesi olarak çalışan örgütün, bu devletler için her geçen gün değerini ve kullanışlılığını kaybettiğini kaydetti.

“TÜRKİYE BİLETLERİNİN BİLETLERİ BİLETLERİNDE KALACAK”

FETÖ’nün bugün üçüncü sınıf medyada dezenformasyon üreterek, ucuz yalan haberler yayarak yabancı devletlerin dikkatini çekmeye ve kendini pazarlamaya çalıştığını belirten İletişim Başkanı Altun, “Cumhurbaşkanımızın FETÖ’ye karşı yurt dışında yürüttüğü kararlı mücadele neticesinde; FETÖ’cüler umutlarını yitirdiler, bugün Türkiye’de yönetim değişikliğine bağladılar, bazıları FETÖ’ye ve örgüt mensuplarına umut vermiş olsa da biz inanıyoruz ki bu millet umut verene umut vermeyecektir. Unutmayalım ki bu insanlar, bu örgütün mensupları bir gün bu ülkeye dönecekler ama hesap sorulmak, suçlarının hesabını vermek için bu ülkeye dönecekler. dedi.

İletişim Başkanı Fahrettin Altun, FETÖ’cülerin peşini bırakmayacağını belirterek, “Son FETÖ’cü adalet önünde hesap verene kadar emekten vazgeçilmeyecek” dedi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu