Haber

Edirne İl Özel İdaresi Yatırım İzleme ve Değerlendirme Toplantısı yapıldı

Edirne Vilayet Özel Yönetimi Yatırım İzleme ve Kıymetlendirme Toplantısı, Vali H. Kürşat Kırbıyık başkanlığında yapıldı.

İl Özel Yönetimi’nde gerçekleşen toplantıda, KÖYDES ve Vilayet Özel Yönetimi bütçesinden yapılan köy yolları, yol genişletme, tamir ve tesviye, beton asfalt, sathi kaplama, istinat duvarı, menfez ve köprü çalışmaları, etraf paklığı ile ilgili yapılan çalışmalar, içme suyu, kanalizasyon, sulama projeleri ve sondaj çalışmaları üzere altyapı hizmetleri değerlendirildi.

Vali Kırbıyık, devletin sağladığı imkanların en faal biçimde kıymetlendirilerek hizmetlerin verimlilik asıllı ve vatandaş odaklı bir anlayışıyla yerine getirilmesi gerektiğini belirterek, “İlimizin her köşesine hizmet götürmek için istisnasız bütün personelin özveriyle çalışmaya devam etmesi gerekiyor. İlgili personel tarafından işler sürekli takip edilmeli ve denetlenmelidir. Ben de çalışmaları yakından takip ediyorum. Yaptıkları çalışmalardan dolayı birim amirleri ve kurum personeline teşekkür ediyorum.” diye konuştu.

Toplantıya, Vilayet Özel Yönetimi Genel Sekreteri Eyyüp Batuhan Ciğerci, Tarım ve Orman Müdürü Atilla Bayazıt, Genel Sekreter Yardımcısı Ahmet Turan Ateş ve ünite amirleri katıldı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu