Haber

Emirates Kabin Ekibi Alımına Devam Ediyor

Emirates Kabin Ekibi Alımına Devam Ediyor

Dünyanın en büyük küresel havayolu şirketi Emirates, çok uluslu kabin grubuna katılacak adaylar arıyor. 13 Kasım 2023’te Mövenpick Hotel İzmir’de, 18 Kasım 2023’te The Marmara Antalya’da, 20 Kasım 2023’te DoubleTree by Hilton Bodrum’daVe 27 Kasım 2023’te Hilton Bursa Convention Center & Spa’dadeğerlendirme günleri düzenler.

Dubai merkezli havayolu, kişiselleştirilmiş ve kusursuz konaklama hizmetleri sunmaya ve yolcular için unutulmaz anlar yaratmaya istekli yetenekler arıyor. Güvenliğin Emirates’in en önemli önceliklerinden biri olması nedeniyle, ideal adayların kendinden emin bir şekilde liderlik etmeleri ve uçak içi hizmetlerin, emniyet ve güvenlik prosedürlerinin yönetimini kontrol altına almaları beklenecek. Tüm Emirates kabin ekibi, havayolunun Dubai’deki son teknoloji havacılık akademisinde birinci sınıf bir eğitim alacak.

Kariyerine mükemmel bir başlangıç ​​yapmayı planlayan adayların, İngilizce yazılmış güncel özgeçmiş (CV) ve güncel bir fotoğraf ile online başvuru yapmaları gerekmektedir. Değerleme sürecinin gereklilikleri hakkında daha fazla bilgi için burayı tıklayın.

Adayların tüm günü mülakat alanında geçirecek şekilde hazırlıklı gelmeleri gerekmektedir.

Emirates’in 160 farklı milletten oluşan gerçek anlamda küresel kabin ekibi, 200’den fazla geniş gövdeli uçaktan oluşan modern filosuyla havayolunun yolcu çeşitliliğinin ve altı kıtada 130’dan fazla şehirde uluslararası operasyonlarının bir yansımasıdır. Boeing 777 ve Airbus A380 uçaklarından oluşan dünyanın en büyük filosuna sahip olan Emirates, kabin ekibi adaylarına mükemmel kariyer fırsatları, mükemmel eğitim fırsatları ve geniş kapsamlı bir gelişim programı sunuyor. Heyecan verici, kozmopolit Dubai şehrinde çalışacak tüm Emirates kabin grubu üyeleri, vergiden muaf maaş, havayolu tarafından sağlanan ücretsiz konaklama, işe gidiş-dönüş transferleri ve kapsamlı sağlık sigortasının yanı sıra alışveriş ve eğlence gibi avantajlardan yararlanacak. Dubai’de eğlence. Eğlence etkinliklerinde özel indirimler içeren çok cazip bir istihdam paketinden yararlanabiliyorlar. Emirates’in büyüyen küresel uçuş ağı, altı kıtada kapsamlı seyahat fırsatları sunuyor. Hem Emirates kabin ekibi üyeleri hem de onların aileleri ve arkadaşları, tüm destinasyonlara yönelik cazip ve özel seyahat avantajlarından yararlanabilir.

Emirates, 36 yıldır Türkiye’ye uçuş gerçekleştiriyor ve şu anda İstanbul’dan Dubai’ye ve 130’dan fazla şehre haftalık 21 uçuş gerçekleştiriyor.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu