Haber

Manisa FK-Samsunspor maçı sonrası

Spor Toto 1. Lig’in 23. haftasında Yılport Samsunspor ile 1-1 berabere kalan Manisa FK teknik direktörü Yalçın Koşukavak, “Maçı iki taraf da kazanabilirdi, sonunda 1 puan aldık ama belki de olur. kısa bir süre için karlı görünüyor.” söz konusu.

Koşukavak, maçın ardından düzenlediği basın toplantısında rakibi Yılport Samsunpor’un son haftaların formda takımlarından biri olduğunu belirterek, lig liderine karşı ilk maçı olmasına rağmen iyi bir mücadele ortaya koyduklarını söyledi. Manisa FK başında.

Manisa FK’nın maça 3 günde hazırlandığını hatırlatan Koşukavak, oyuncularına beklentilerini kısa sürede karşıladıkları için teşekkür etti.

Koşukavak, şunları söyledi:

“Altını çizmek gerekirse, oyuncularıma 3 günde sahada gösterdikleri tepki, güç ve motivasyon için teşekkür etmek istiyorum. Maç başlar başlamaz biraz zorlandık ve sonra oyuna dahil olduk. Rakibimiz son 2-3 maçtan farklı bir oyun dizilişi ile geldi skoru bulduktan sonra 3-4-3 e döndü iki taraf da kazanabilirdi maçı sonunda 1 puan aldık ama kısa bir süre için karlı görünebilir. Ben ve takım arkadaşlarım gelecekte Manisa FK’nın bu ligin en iyi takımlarından biri olması için elimizden gelen her şeyi yapıyoruz.

Hüseyin Eroğlu: “Kazanmak için hızlı ve verimli bir oyun oynadık”

Yılport Samsunspor Teknik Direktörü Hüseyin Eroğlu, ligin ikinci yarısına iyi bir başlangıç ​​yaptıklarını ve Manisa’ya kazanmak için geldiklerini anlattı. “Kazanmak için her şeyi yaptık, çok pozisyon kaçırdık ama deplasmanda oynamak kolay değil. Manisa FK’nın evinde değerli bir istatistiği var. Girdiğimiz durumları değerlendirseydik sonuç lehimize olabilirdi.” ifadelerini kullandı.

Rekabeti kaybedecek pozisyonlar da verdiklerini kaydeden Eroğlu, şöyle konuştu:

“Kazanacağımız maçı kaybedebilirdik. Bugün akademimizden yetişen Yunus Emre Çift yeterli bir performans sergiledi ve güzel bir gol kaydetti. Her puan değerli, 2 puan kaybettik ama 1 puan bile.” bizim için değer biz şampiyonluğa inanıyoruz.Haftaya Rize’de maç var taraftarımızın takviyesini bekliyoruz.Kazanmak isterdik ama berabere bitti.Eksiklerimizi uygun şekilde değerlendireceğiz. ve bir sonraki maça en iyi şekilde hazırlanın.”

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu