Ekonomi

Mehmet Şimşek Manisa’dan yerli üretim mesajı verdi

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Türk Yüzyılının yerli üretim, yatırım, istihdam ve ihracat hamleleriyle şekilleneceğini ve yerel dinamiklerin gücüyle yükselmeye devam edeceğini belirtti.

Bakan Şimşek, sosyal medyadan yayınladığı mesajında ​​dün sanayi, turizm ve tarım üssü Manisa’da temaslarda bulunduğunu belirtti.

Bakan Şimşek, yaptığı görüşme ve incelemelere ilişkin paylaşımında şu ifadelere yer verdi:

Valilikte yaptığımız uyum toplantısında ihtiyaç ve talepleri değerlendirdik. Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Cengiz Ergün ve ilçe belediye başkan adaylarımızla bir araya gelerek Manisa’nın potansiyelini artıracak yenilikçi projeler konusunda fikir alışverişinde bulunduk. Başarılı çalışmalarından dolayı Ergün Bey’e teşekkür ediyorum.

“Yatırımlara verdiğimiz destek ekonomimize yüksek katma değer katıyor.”

Yüksek teknolojili üretimde kat ettiğimiz ilerlemeyi ülkemizin gururu Vestel tesislerinde bizzat gördük. Ar-Ge ve yatırımlara verdiğimiz destek ekonomimize yüksek katma değer olarak geri dönüyor.

“Reel sektörün nabzını tuttuk”

Manisa Organize Sanayi Bölgesi’ndeki (OSB) sanayicilerimizle birlikte reel sektörün nabzını tutarak il sanayisini ileriye taşıyacak teklifleri değerlendirdik.

“Yerel kalkınma politikaları konuşuldu”

İş dünyasıyla yaptığımız toplantıda yerel kalkınma politikalarımızın yanı sıra küresel ekonomideki son gelişmeleri ve Orta Vadeli Program (OVP) vizyonumuzu paylaştık.

osmangazihaber.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu