Haber

Orhangazi Otomobil Festivali Otomobil Meraklıları İçin Unutulmaz Bir Hafta Sonu Geçirdi

Bursa Büyükşehir Belediyesi, Orhangazi Belediyesi, Bursa Kültür Turizm ve Tanıtma Derneği ve Bursa Motor Sporları Dayanışma Derneği iş birliğinde düzenlenen Orhangazi Araba Festivali, otomobil severlere unutulmaz bir hafta sonu yaşattı.

Bursa’yı geleceğe taşıyacak projeleri hayata geçirirken düzenlediği sosyal, kültürel ve sportif etkinliklerle şehrin sosyal yaşamına değer katan Büyükşehir Belediyesi, renkli bir etkinliğe daha imza attı. Büyükşehir Belediyesi, Orhangazi Belediyesi, Bursa Kültür Turizm ve Tanıtma Derneği ve Bursa Motor Sporları Dayanışma Derneği iş birliğinde düzenlenen Otomobil Festivali, Türkiye’nin dört bir yanından otomobil tutkunlarını Orhangazi’de buluşturdu. Orhangazi Belediye binası önünde gerçekleştirilen festival açılışına Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Orhangazi Belediye Başkanı Bekir Aydın, AK Parti Bursa Milletvekili Ayhan Salman ve otomobil tutkunları katıldı.

Heyecan verici atmosfer

Festivalin açılış töreninde konuşan Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, bu büyüleyici etkinlikte otomobil tutkunlarının da gelmesiyle heyecanlı bir atmosfere girdiklerini söyledi. Her marka ve model araç ile yerli ve milli TOGG’u bir araya getirerek otomobil tutkunlarının gönlünü heyecanla doldurduklarını kaydeden Lider Aktaş, “Otomobil sergisi, halk oyunları gösterileri, konserler, araç güzellik yarışmaları, desibel yarışmaları gibi etkinlikler yapılacak. Festivale 450 civarında araç kaydı yapıldı. Bu da ilginin ne kadar yüksek olduğunu gerçekten gösteriyor. Orhangazi ilçemizin tanıtımında emeği geçen herkesi kutluyorum.”

Orhangazi Belediye Başkanı Bekir Aydın, geçen yıl yine Büyükşehir Belediyesi’nin desteğiyle kervan şenliği düzenlediklerini hatırlatarak, “Büyükşehir Belediyemizin ilgisi artarak devam ediyor.”

AK Parti Bursa Milletvekili Ayhan Salman, “Bu güzel organizasyonu düzenleyen Bursa Büyükşehir Belediyemiz, Orhangazi Belediyemiz, Bursa Kültür ve Turizm Tanıtma Derneği ve Bursa Motor Sporları Dayanışma Derneği’ne teşekkür ediyorum.”

Açılış konuşmalarının ardından, alanında bir klasik olan Murat 124 marka otomobilin direksiyonuna geçen Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, yanında oturan Ayhan Salman ile kortej ile festival alanına hareket etti. Orhangazi Çamlık Mesire Alanı’nda gerçekleşen festivalde otomobil tutkunları, doyasıya bir hafta sonu geçirmenin keyfini yaşadı. – BURSA

pervarihaber.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu