Yaşam

Stepmother 5.Bölüm Tek Parça İzle Ekranı: Stepmother Son Bölüm Tek Parça Full İzle

ATV’nin yaz dizilerinden Üvey Anne dün akşam 5. bölümüyle ekrana geldi. ONN Medya imzasıyla ekranlara gelen dizinin başrollerinde Kutsi, Hazal Filiz Küçükköse ve Aslı Tandoğan gibi başarılı isimler yer alıyor. Seyirciyi drama doyuran Üvey Anne dizisinin son bölümünde yaşananları kaçıranlar ve tekrar izlemek isteyenler için; Üvey Anne 5. bölüm tek parça full izleme ekranı…

5. bölümde üvey anne; Ömer’in başına gelenler Faruk’u aşırı derecede kızdırır. Öfkeyle evdekilerden hesap sormaya gider.

Faruk’tan beklenmedik bir tepki gören Serap, tavrını hızla değiştirmeye karar verir.

Kendince evdeki insanları korumak için tüm suçu üzerine alarak evden ayrılır.

Serap’ın gitmesiyle Naz kendini çok kötü hissetmeye başlar. Bu durumun farkında olan Serap, Naz’ın tepkisini daha da tetiklemek için kurnazca planlar yapmaya devam eder. Eve dönüş planı başladı.

Faruk’un zor günlerinde İpek onun yanındadır.

Efsun bir yandan Faruk’un evlilik yıl dönümüne yetişmeye çalışırken bir yandan da Mete’nin yaşadığı travmaya destek olmaya çalışır.

Mete’yi kendi evine alıp onunla ilgilenirken bu durumu Faruk’tan saklamaya karar verir.

Nisan, Ömer konusunda kendini aşırı derecede suçlu hisseder.

Ayrıca Cem’in ondan ani ayrılışına anlam vermeye çalışır.

Ömer’in hastaneye kaldırıldığı dönemin yanı sıra Serap’ın yaptıkları yüzünden zor günler geçiren Cem ne yapacağını bilemez.

Önceki bölümde Üvey Anne’ye ne oldu?

Faruk ve İpek’in önemli bir müşteriyle iş yemeğinde oldukları yemeğe dümenle dahil olan Serap, tam da anlaşmanın konusu riske girince, müşteriler yeniden anlaşma yapmak isterken olayların seyrini değiştirir. Müşteriler anlaşma yapmak için onları otellerine davet edince Serap çok mutlu oldu. Çünkü İpek bir günlüğüne de olsa bu geziye toplantı nedeniyle katılamayacak. Bu, Serap’ın Faruk’la baş başa kalması için iyi bir fırsattır. Ancak Serap’ı bu konuda bekleyen sürpriz, hevesini kıracaktır.

Serap ve Cem’in evlenmeyeceğini öğrenen Nisan, Cem’le yaşadığı keyifli anların ardından Cem’e hazırladığı sürprizle büyük bir risk aldığının farkında değildir.

Öte yandan Mete, eşi İpek ve Faruk’un yakınlığından rahatsız olmaya başlayınca kontrolden çıkar ve İpek’i zor durumda bırakır. Faruk ve İpek’in yakınlığı en çok Serap’ı rahatsız eder ve Serap, Naz’ı kullanarak ikilinin arasını açma girişimlerine başlar. Ancak Serap bundan sonra çok daha tehlikeli bir göreve kalkışacak ve olayı can alıcı bir noktaya taşıyacaktır.

Üvey Anne Bölüm 5 Tek Modül İzleme Ekranı

ADIM ANNE SON BÖLÜM TEK KESİM TAM İZLE

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu