Haber

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Üreticilere Desteğini Sürdürüyor

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, süt üretimini artırmak, yem maliyetlerini düşürmek ve süt yağ oranını iyileştirmek amacıyla 27 Aralık 2022 Salı günü üretici kooperatiflerine Yem Kırma Makinesi Dağıtım Töreni düzenledi.

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul, CHP Malkara İlçe Başkanı Hülya Ertan, Belediye Başkan Yardımcıları Hüseyin Vasfi Güner, Ersin Kaçar, Tekirdağ Tarım Kooperatifleri Birlik Başkanı Ramazan Demirkıran, Malkara Belediye Meclis Üyeleri, CHP Malkara İlçe Başkanı Serap Hanım Baykal, CHP Malkara Gençlik Kolları Başkanı Aykut Akkaya, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi bürokratları, muhtarlar, CHP Malkara İlçe Başkanlığı Teşkilatı Üyeleri ve vatandaşlar katıldı.

Gözsüz Kalkınma Kooperatifi’ne 5 ton/saat, Ahievren Kalkınma Kooperatifi’ne 3 ton/saat, Hereke Kalkınma Kooperatifi’ne 3 ton/saat, İbribey Kalkınma Kooperatifi’ne 3 ton/saat kapasiteli Yem Kırma Makinası teslim edildi.

Üreticilerimizi desteklemeye devam ettiklerini belirten Başkan Ulaş Yurdakul, “Hayvanların varlığını ve ihtiyaçlarını göz önünde bulundurarak Tekirdağ Büyükşehir Belediyemiz süt üretiminde artış sağlayacak, yem maliyetini düşürecek, süt yağ oranını iyileştirecek. . Hereke Kalkınma Kooperatifine 3 ton/saat, İbribey Kalkınma Kooperatifine 3 ton/saat kapasiteli Yem Kırma Makinası dağıttık.

Göreve geldiği günden bu yana üreticilerimizin her alanda yanında olan Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Kadir Albayrak ve ekibine teşekkür eder, çalışmalarında başarılarının devamını dilerim.”

Tarım ve hayvancılık alanında ilimizin gelişmesi için büyük bir özveriyle çalışmalarına devam ettiklerini ve üreticilerimizin her zaman yanında olduklarını belirten Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Yem Ezme Makinalarının hayırlı olmasını diledi. üreticilerimiz.

 

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu