Teknoloji

The Outer Worlds: Spacer’s Choice Sürümü Duyuruldu

Private Division ve Obsidian Entertainment tarafından yapılan duyuru ile Dış Dünyalar: Spacer’ın Seçimi Sürümü geliyor Önümüzdeki hafta çıkacak olan gelişmiş versiyonun detayları haberimizde.

Geçmişte Fallout: New Vegas, Neverwinter Nights 2 ve Pillars of Eternity gibi kaliteli oyunlara sahip olan Obsidian Entertainment, 2019 yılında The Outer Worlds ile karşımıza çıkmıştı. şimdi Spacer’s Choice sürümüyle PC’ye (Epic Games Store, GOG, Microsoft Store ve Steam), PlayStation 5 ve Xbox Series’e geliyor.

The Outer Worlds: Spacer’s Choice Sürümü Ayrıntıları

Private Division ve Obsidian Entertainment tarafından yapılan duyuru ile 7 Mart 2023 Salı günü satışa çıkacak olan The Outer Worlds: Spacer’s Choice Edition, ana oyuna ek olarak yayınlanan tüm genişleme paketleriyle birlikte gelecek. Murder on Eridanos ve Peril on Gorgon and The Outer Worlds’e zaten sahipseniz, PlayStation veya Xbox mağazasından veya PC sürümünü satın aldığınız aynı mağazadan düşük bir fiyata Spacer’s Choice sürümüne yükseltebileceksiniz.

İçeriğin dışında, yüksek çözünürlüklü ortamlar, daha akıcı görseller, optimize edilmiş performans, ek animasyonlar ve daha fazlası olacak. Ek olarak, maksimum karakter seviyesi artırılacaktır. Yani karakterimizi yaratmanın daha fazla yolu olacak.

The Outer Worlds: Spacer’s Choice Edition’ın fragmanını aşağıdan izleyebilirsiniz.

Dış Dünyalar Konusu

Hikaye, 1901’de bir anarşist tarafından öldürülmeyen Amerika Birleşik Devletleri Lideri William McKinley’in alternatif geleceğinde geçiyor. Biz ise yolda kaybolan koloni gemisinde bir karakter olarak aksiyona dahil oluyoruz. galaksinin en uzak noktasında bulunan ve şirketler tarafından yönetilen Halcyon gezegenine. Gemide bir arıza oluyor ve yetmiş yıl kriyojenik uykuya dalıyoruz. Uyandığımızda kendimizi koloniyi yok etmek için büyük bir komplonun içinde buluyoruz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu