Haber

Yunanistan Göç Bakanı Mitarakis Türkiye’de

Yunanistan Göç ve İltica Bakanı Notis Mitarakis 4 Nisan Salı günü Türkiye’ye geleceğini duyurdu. Sosyal medya hesabından açıklama yapan Mitarakis, Yunanistan Savunma Bakanı Nikos Panagiotopoulos ile Türkiye’ye geleceğini duyurdu.

Mitarakis, sosyal medya mesajında, “Salı günü Milli Savunma Bakanı Sayın Nikos Panagiotopoulos ile Türkiye’yi ziyaret edeceğim. Türkiye İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ile görüşerek komşu deprem bölgelerini gezeceğim. ülke.”

SAVUNMA BAKANI DA AKAR’IN DAVETİYLE TÜRKİYE’YE GELECEK

Yunanistan Savunma Bakanı Nikos Panagiotopoulos da 30 Mart’ta yaptığı açıklamada, Salı günü Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar ile Türkiye’de bir görüşme yapılacağını duyurdu.

Buna göre Yunanistan Savunma Bakanı Panagiotopoulos, Milli Savunma Bakanı Akar’ın davetlisi olarak Türkiye’ye gelecek. Akar ve Panagiotopoulos, depremden etkilenen Hatay’ı ziyaret edecek. Akar ve Panagiotopoulos daha sonra özel olarak görüşecek.

Akar ve Panagiotopoulos, 9 Mart’ta yaptıkları telefon görüşmesinde iki ülke arasında iyi komşuluk ilişkilerine dayalı bir gündem geliştirilmesi konusunda anlaştılar.

akyurt-ajans.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu