Haber

Erbakan’dan ‘Altı Tablo’ yorumu

Refah Partisi Genel Başkanı Dr. Fatih Erbakan, bir dizi ziyarette bulunmak üzere Tekirdağ’ın Çerkezköy ilçesine geldi. 6’lı masadaki çatlağı değerlendiren Erbakan, “Altı farklının bir araya geldiğini defalarca ifade ettik” dedi.

Meral Akşener’in Tekirdağ ziyareti sırasında gazetecilerin sorularını yanıtlayarak Altı Masa’dan ayrılmasını değerlendiren Erbakan, “Yine Refah Partisi olarak altılı masadan gelen çatlakları uzun zamandır konuşuyoruz. uzun soluklu bir birlik, altı farklılığın bir araya gelmesi.Nihayet gelinen noktada masanın ortadan ikiye bölünmesine dönüştü ve bu masanın altının altı taraf tarafından masaya bırakıldığı görülüyor. Milletimiz tarafından göreve gelmeden adeta kafa kafaya birbirlerine düştüklerini belirten Erdoğan, “İktidara gelmeden önce birbiriyle çatışanların, iktidara geldiklerinde Türkiye’ye kaostan başka bir şey getirmeyecekleri aşikardır. iktidara. Kasa başındakilerden, mevcut hükümetlerden, masa başındakilerden milletimize bir hayır gelmeyecektir” dedi.

‘Seçime üçüncü ittifakla mı gireceksiniz?’ sorusuna Erbakan; Biz Refah Partisi olarak seçime kendimiz giriyoruz. Adaylarımızı kendimiz belirliyoruz” dedi. – TEKİRDAĞ

haber-adalar.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu