Haber

AK Parti Sözcüsü Çelik’ten PKK/YPG’lilerin İsveç’teki provokasyonlarına ilişkin açıklama

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik, İsveç’in başkenti Stockholm’de terör örgütü PKK/YPG destekçilerinin yaptığı provokasyonlara ilişkin, “Bu hain eylemin sorumluları hakkında gereğinin yapılması İsveç makamlarının sorumluluğundadır. Cumhurbaşkanımızı ve ülkemizi hedef alıyor Terörle mücadele ederken buna imkan verenlerin karşısında olacağız.” değerlendirmesini yaptı.

Çelik, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, Stockholm’de tarihi belediye binası önünde toplanan terör örgütü PKK/YPG yanlısı bir grubun, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan gibi bir kuklayı belediye binasının önündeki direğe asmasına tepki gösterdi. bina.

Terör örgütü PKK yandaşlarının düzenlediği harekette Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Türkiye’nin hedef alınmasını kınadıklarını belirten Çelik, şunları kaydetti:

“İsveç makamlarının bu alçakça davranışa izin vermesi kabul edilemez. NATO’ya üye olmak isteyen bir ülkede böyle bir olayın yaşanması vahimdir. Terör hareketini ve propagandasını engellemeyen bir ülke Türkiye’ye nasıl katkı sağlayacaktır? NATO’nun savunması mı?Cumhurbaşkanımıza ve ülkemize yönelik bu tatsız eylemin sorumluları, “Bunlar hakkında gerekeni yapmak İsveç makamlarının görevidir. Nasıl teröre karşı mücadele ediyorsak, teröre imkan verenlere de karşı olacağız” dedi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu