Haber

Antalya Büyükşehir Mobil Kuaför Tırı yaylada

Antalya Büyükşehir Belediyesi’ne ait Portatif Kuaför Tırı, kavurucu yaz sıcağında Antalya’nın yüksek kesimlerine ve yaylalarına giden vatandaşlara saç kesimi ve bireysel bakım hizmeti veriyor.

Antalya Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Müdürlüğü’ne bağlı Seyyar Kuaför Tırı, Antalya’nın kırsal kesimlerinde vatandaşlara hizmet veriyor. Özellikle berber ve kuaförlerin bulunmadığı mahallelerde vatandaşların ayağına gelen Portatif Kuaför Tırı, yaz aylarıyla birlikte Antalya’nın yüksek kesimlerine ve kaplıcalarına giden vatandaşların büyük ihtiyacını karşılıyor.

 

KUAFÖR HİZMETİ VATANDAŞIN AYAĞINA GİDİYOR

Demre, Finike ve Kaş yaylalarında vatandaşların saç ve kişisel bakımları yapılıyor. Mahallelerinde berber bulunmayan ve yaz aylarıyla birlikte nüfusun arttığı yayla köylerinde hizmet veren seyyar kuaför ile hizmet vatandaşın ayağına gidiyor. Portatif kuaför ile özellikle bayanlar saç kesimi ve bireysel bakımlarını yaptırarak ilçeye gitmek zorunda kalmıyor. Seyyar kuaförlerde hasta ve yaşlı vatandaşlar evlerine giderek saç ekimi yapılıyor.

 

VATANDAŞLAR Üzgün

Yaz aylarında Antalya’nın yaylalarına giden vatandaşlar, Büyükşehir Belediyesi’nin portatif kuaför hizmetinden oldukça memnun. Seyyar Kuaför Tırından, Demre ilçesi Belören-Köşkerler-Yavu-Davazlar-Gürses ve Kapaklı 144, Finike Mahallesi Gökbük-Ernez ve Yazır 152, Kaş İlçesi Yayla Kılınçlı-Çamköy-Yayla Palamut-Yayla Çavdır ve Yayla Bezirgan 201, Kumluca Mahallesi Kuzca -Karagöl Yaylaları 127, Kemer İlçesi Beycik 45, Elmalı Mahallesi Hacı Yusuflar-Macun-Eski Hisar ve Ovacık 181 vatandaşımız yaralandı. Kuaför hizmetini ayağına getiren vatandaşlar, Büyükşehir Belediyesi’ne böyle bir imkan sağladığı için teşekkürlerini iletti.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

haber-ceyhan.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu